XS
SM
MD
LG

Puste priče prvog u fudbalu Srbije

Volim te, volim: Srbijo...

 Juče je verovatno održana najbesmislenija konferencija za novinare. Fudbalski savez Srbije pokazao je i ovim obraćanjem predsednika Slaviše Kokeza da tumara kao guska u magli. Najavljena je hitna  pres konferencija ,a ona se pretvorila u monolog Slaviše Kokeze.

Novinari pohrlili u Staru Pazovu, da čuju fudbalskog prvog čoveka Srbije. Pored njega, kao dva fikusa,  na presu, Nenad Bjelović i Miodrag Pantelić.

Dok je Kokeza govorio o potrebi jedinstva i tražio da se reprezentacija podrži, kao da je to nekada bilo upitno, Đavo i brat Pantela su bili kao dve fotografije. Sedili mirno , odslušali prvog u fudbalu Srbije i otišli.

Novinari zabezeknuti, nisu imali priliku da postave pitanje, pa je FSS mogao ovo da pusti kao video izjavu Kokezinu. Sačuvali bi, ako ništa ono autoritet Nenada Bjekovića i Marka Pantelića. Ostaje pitanje zašto su pristali na ove epizodne uloge dva velikana srpskog fudbala? Što bi rekao Darko Kovačević -  Fenomenalno radi Slaviša Kokeza, ili Mladen Krstajić??? Svejedno!  

Što se tiče Slaviše Kokeze sigurno da mu treba reći da navijači jesu uz Srbiju, uz reprezentaciju, ali uz ’’tunjavo’’ rukovodstvo sigurno nije niko. Još od one sumanute smene Slavoljuba Muslina, pa sve do danas...

Zamolio je Kokeza  mir do srede, pa će se onda pričati. Ako se bude imalo o čemu, jer treba dobiti Litvaniju, pa se nastaviti nadati plasmanu na Evro. Nije još sve izgubljeno...Barem se nadamo. A FSS mora pod hitno krenuti raditi, a ne samo pričati i izbegavati pitanja!!!

 Treba vratiti Milivojevića, Nastasića, ’’oporaviti Matića’’. Zamoliti onog malog Paunovog da se mane Amerike i Čikaga i dovesti ga u FSS...Samo pre će Fadil Ramadani postati selektor (zvanično), nego  Veljko, Tumba, Kosan, Piksi, Lalat,    

Do tada ostaju nam ove pres konferencije na kojima novinari ćute i slušaju...Odavno smo mi novinari izgubili obraz i samopoštovanje. S toga imamo presove koji ne služe ničemu. Ne samo u fudbalu.  

P.S.

A koliko je to bila besmislena pres konferencija govori podatak da na zvaničnom sajtu fss.rs nema ni slova o obraćanju Kokeze medijima!!!