XS
SM
MD
LG

Kreće Sloga punim gasom

Sa peharom Sloge 2 za plasman u viši rang

Dugo su fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova u svojoj prvoj prvoligaškoj sezoni slovili za jedinog konkurenta Borcu za ulazak u Premijer ligu. Bili su igrači Sloge tik uz Borac, u prvom delu šampionata, a u nastavku ipak nisu mogli  držati taj tempo i ritam. Banjalučani su ipak imali bolji i kvalitetniji tim, dužu klupu i na kraju zasluženo otišli u bh fudbalsku elitu. Sloga je ostala u prvoligaškim vodama.

Da sezona ipak bude zadovoljavajuća pobrinuli su se igrači nastupajući u Kupu Bosne i Hercegovine. Stigli su do polufinala gde ih je dočekao  zaustavio tim Sarajeva. Izabranici Husrefa Musemića bili su bolji, a to su potvrdili i osvajanjem Kupa i šampionata. Dakle dupla kruna je stigla na Koševo, pa u Slogi i nastupima u Kupu BiH mogu biti zadovoljni. Ispasti od sovajača duple krune nije sramota.

Tokom šampionata tim Sloge je vodio prvo Dragan Mićić, a u drugom delu je ekipu preuzeo Senad Hadžić.

-Mislim da možemo kada se sve podvuče biti zadovoljni urađenim. Nije sezona bila najbolja, ali imamo u klubu razloga da budemo zadovoljni. Sledi nam sada duži odmor, što se tiče igrača naravno, a mi u stručnom štabu i rukovodstvu već za sedam dana ulazimo u puni ritam. Nismo još napravili transfer listu i ostale detalje. Biće naravno odlazak, ali i dolazaka u naše redove. Nećemo gomilati igrače, nema potrebe, a oni koji dođu će biti istinska pojačanja, kaže Hadžić.

Zlatko Krbanjević i Senad Hadžić

Dobar nastup Sloge upotpunio je i njihov drugi tim. Sloga 2 je osvojila prvu poziciju u Prvoj opštinskoj ligi Bijeljine, grupa Istok i idu u Područnu ligu. Za taj klub nastupaju mladi fudbaleri, a kuriozitet je da za njega igra i predsednik Zlatko Krbanjević. Njegovim dolaskom krenuo je i napredak tima iz Crnjelova. Nije on žalio ni vremena, a ni novca da sklopi dobru ekipu. Ima čime da se podiči Krbanjević. S pravom.

 


Borac 2 : 0 Rudar Prijedor
Podrinje 3 : 3 Kozara
Sloga 5 : 1 Željezničar Sport team
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac 32 25 5 2 80
2 Sloga 32 18 6 8 60
3 Željezničar Sport team 32 16 3 13 51
4 Rudar Prijedor 32 13 8 11 47
5 Kozara 32 12 9 11 45
6 Podrinje 32 9 6 17 33