XS
SM
MD
LG

Stižu Osijek i Olimpija

Tradicionalni 14. po redu Memorijalni turnir “Duško Ožegović” u organizaciji Fudbalskog kluba Naprijed biće odigran danas i sutra na stadionu u banjalučkom naselju Obilićevo.

Nastupiće i ove godine osam pionirskih ekipa podeljenih u dve grupe s apo četiri tima, A grupu čine Osijek (Hrvatska), Krupa (Republika Srpska), Borac (Republika Srpska) i Krajina Banjaluka (Republika Srpska), dok će u B grupi nastupati: Olimpija (Slovenija), Mačva (Srbija), Kozara (Republika Srpska) i domaćin Naprijed.

Danas su na programu prve utakmice od 19 časova, a sastaju se: Grupa A: Osijek – Krupa (stadion BSK-a), Borac – Krajina (Gradski stadion), grupa B: Olimpija – Naprijed (stadion Obilićevo), Kozara – Mačva (stadion Vrbasa). Drugog dana igraju se utakmice za plasman između pobednika prvih utakmica za prva četiri mesta, ali i poraženih timova za plasman od petog do osmog mesta. Finale je na Gradskom stadionu u subotu od 19 časova.

Svečano otvaranje turnira “Duško Ožegović” je danas u 18 časova, a otvoriće ga Sonja Davidović, ministar porodice, omaldine i sporta u Vladi Republike Srpske. Utakmice u Banjaluci posmatraće i selektor pionirske reprezentacije BiH Zoran Erbez.

Izvor:Sportski žurnal