XS
SM
MD
LG

Mihjalović se povlači iz Bolonje?

Srpski trener Siniša Mihajlović odlučio je da prekine profesionalnu karijeru kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću, prenio je italijanski Korijere delo Sport.

Siniša Mihajlović (Foto:leacherreport.net)

Prema navodima uglednog italijanskog lista Siniša Mihajlović u 50. godini iznenada prekida trenersku karijeru, nedugo nakon što je Bolonju spasio od ispadanja iz Serije A i sa njom produžio ugovor,

Korijere delo Sport, uz naslov "Naprijed Siniša" nije precizirao detalje Mihajlovićeve bolesti, ali je prenio da će se trener Bolonje oglasiti saopštenjem ili održati konferenciju za medije u subotu kako bi objasnio situaciju.

Kako se navodi, Mihajlović je nedavno imao medicinske preglede i dobio je savjet lekara da mora da ima ozbiljne tretmane kako bi se oporavio. 

Iako se u tekstu na sportskog dnevnika ne navodi koji je razlog, izvori iz Italije javljaju da je u pitanju teška bolest.

Mihajlović je u januaru drugi put u karijeri preuzeo Bolonju umesto Filipa Inzagija i odličnim rezultatima obezbijedio opstanak u Seriji A bez problema, iako je ekipa prethodno bila u teškoj situaciji.

Pred start nove sezone dobio je finansijski jači ugovor, do 2022. godine, uz garancije kluba u ulaganja u tim, što se i dogodilo.

Bivši selektor reprezentacije Srbije u Italiji je radio kao trener još Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Torina i Milana.

rts.rs