XS
SM
MD
LG

Janjanin: Nadam se da će Kuzmić i prijatelj biti dobro

Dražan Janjanin

Rano jutros košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić bio je učesnik sudara  posle koga je pretrpeo teške povrede, isto tako i njegov suvozač.

U drugom automobilu nalazio se bokser iz Prijedora Dražan Janjanin (30), koji za Srpskainfo opisuje kako je do sudara došlo.

– Vraćao sam se sa meča iz Minhena i moj pirijatelj Marko Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brinu. Međutim i Porše koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila – priča Janjanin..

Dodaje da se njihovo vozilo od siline udara prevrnulo na krov, dok se Porše u kom su se nalazili Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić, zaustavio oko 200 metara dalje.

 – Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletilo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta – kaže Janjanin.

Navodi da su on i Miljatović prošli sa lakim telesnim povredama.

– Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju – zaključuje Janjanin.

Sportski žurnal