XS
SM
MD
LG

Pale: U srijedu otvoreni trening prvakinja svijeta, Evrope i vicešampionki OI

Odbojkašice Srbije na Palama /Foto:Čedo Matović


Miljenice Pala, ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije u srijedu 17. jula od 18,00 časova u dvorani Peki održaće otvoreni trening za navijače koji će moći i na djelu da vide velike šampionke, aktuelne prvakinja svijeta, Evrope i viceprvakinje Olimpijskih igara.

Izabranice Zorana Terzića doputovale su na Pale 4. jula i boraviće do četvrtka 18. jula gdje obavljaju pripreme za turnir Interkontinentalnih kvalifikacija za OI 2020, kao i za XXXI Evropsko prvenstvo.

Na priprema se nalazi 17. odbojkašica: 
Tehničari: Maja Ognjenović, Slađana Mirković i Emilija Atanasijević
Korektori; Tijana Bošković i Ana Bjelica
Libera: Silvija Popović i Teodora Pušić 
Blokeri: Stefana Veljković, Maja Aleksić, Mina Popović i Maja Savić 
Primači: Brankica Mihailović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Katarina Lazović i Sara Lozo

Turnir A grupe Interkontinentalnih kvalifikacija za OI 2020, igra se od 2. do 4. avgusta u Vroclavu / Poljsaka. 

Pored seniorki Srbije i domaćina Poljske učestvuju još Tajland i Portoriko, a samo pobjednik turnira izboriće vizu za OI 2020 koje se održavaju u Tokiju. 

Evropsko prvenstvo će biti odtžano od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj, a aktuelni prvak Evrope, igraće u A grupi u Ankari sa Finskom, Bugarskom, Francuskom, Grčkom i Turskom.

Ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta iz Pala i bliže okoline da sa trebina u dobroj atmosferi isprate i požele sportsku sreću velikim šampionkama da ostvare zacrtane ciljeve, a u jedo smo sigurni da kao i prošle godine iz Pala nose najljepše utiske.