XS
SM
MD
LG

Šta se krije iza ćutanja rukovodstva Sloge iz Gornjeg Crnjelova?

Bliži se početak nove sezone Prve lige Republike Srpske u fudbalu, a u timu iz Gornjeg Crnjelova ćute i ne progovaraju. Muk!!! Dobiti bilo koga u ovom klubu je pravo umeće!

Pokušali smo u nekoliko navrata čuti se sa predsednikom kluba, Zlatkom Krbanjevićem. Nije odgovarao na naše pozive. Jednom se ''udostojio'' i poslao poruku da se čujemo sutradan, oko 13 časova... Nazvali smo i nije bilo odgovara.

Nakon toga nas je jednom porukom kontaktirao  član uprave, najavio da će nas pozvati i još uvek ''čekamo'' poziv.

Nećemo ga dočekati, a iskreno i ne treba više niko da nas zove. Imaju oni prečih,  koje trebaju zvati. Njihovo ponašanje se već sada graniči sa nevaspitanjem i neodgovornošću. Baš nas zanima da li se tako ponašaju i u svom ’’biznisu’’.

Bliži se početak šampionata, a od Sloge ni slova. Hoće li igrati Prvu ligu, neće...Igraće sa juniorima, priča se, ali sve je to nezvanično.

Nezvanično se priča i da Krbanjević zateže sve da bi na kraju rekao da neće da igra, da rukovodstvo Fudbalskog saveza Republike Srpske dovede pred svršen čin i da se jednostavno pred sami start ne bude moglo više ništa uraditi.

Realno bi moglo da se  desi, a to nam se čini najtačnijim, da Prva  liga Republike Srpske ove godine broji devet kluba...

Sačekaćemo, videćemo da li je će ovo biti scenario i udarac u leđa Miletu Kovačeviću.  

Njega u Slogi smatraju krivcem za mnoga nefudbalska dešavanja protekle sezone.  

Bilo bi ipak lepo, zbog našeg fudbala i ostalih klubova da se oglasi Krbanjević i njegovi saradnici i decidno kažu šta smeraju.

Dobro bi bilo , ostaviti Kovačevića po strani (ako je ikako moguće i administraciju saveza), pa da se razreši dilema zvana Sloga.

S toga apelujemo da se Krbanjević oglasi. Nema on pravo da se poigrava sa fudbalskom javnošću i sa ono malo preostalih ljubitelja fudbala u Republici Srpskoj.

Neka se ’’obračunava’’ sa Kovačevićem i njegovim saradnicima, mimo našeg fudbala!!!