XS
SM
MD
LG

Ministarstvo uz talente

Sonja Davidović

Vlada Republike Srpske, odnosno resorno Ministarstvo porodice, omladine i sporta podržaće treći kamp Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj i pomoći u njegovoj što boljoj organizaciji. To je zaključak dogovora ministrice Sonje Davidović i Milenka Petrovića, direktora Škole fudbala Mladost iz Glamočana, koja je tehnički organizator ovog kampa crno-belih.

-Ministarstvo na čijem čelu je gospođa Sonja Davidović je prepoznalo vrednost manifestacije koju ćemo po treći put organizovati u Republici Srpskoj i dobili smo podršku i pomoć na kojima se najsrdačnije zahvaljujemo. Opravdaćemo ukazano poverenje kako od struktura vlasti tako i običnih fudbalskih prijatelja i klubova i nastojaćemo da ovogodišnji kamp bude najboljeorganizovan do sada i da lepu sliku pošaljemo u javnost, region i svet. Ministar Sonja Davidović prisustvovaće svečanom otvaranju manifestacije – istakao je Milenko Petrović.

Kamp beogradskog Partizana biće održan od 18. do 24. avgusta ove godine na igralištu Mladosti iz Glamočana, prijave su još u toku, a cena sa smeštajem za učesnike je 340 evra, bez smeštaja 240 “zelenih” novčanica. Smeštaj je obezbeđen u Termama Laktaši, hotel “San”. Promotor ovogodišnjeg izdanja kampa crno-belih je legendarni kapiten i fudbaler Partizana Saša Ilić.

U kampu mogu da učestvuju dečaci i devojčice rođeni od 2005. do 2013. godine, a radiće pod nadzorom stručnjaka iz nadaleko poznate Partizanove škole fudbala u kojoj su ponikle mnoge uspešne generacije Beograđana. Učesnicima će biti podeljena i sportska oprema tehničkog sponzota “Najk”.