XS
SM
MD
LG

Zlatno zrno i Lukus prvi polufinalisti Ilindan sport festa

Zlatno zrno

 

Ekipe „Zlatno zrno“ i Kafe bar „Lukus“ prvi su učesnici polufinala osmog Ilindan sport festa – Jelen kup u malom fudbalu, koji se održava na Sokocu, a čija je završnica u subotu, 27. jula.

Obje ekipe, prolazak u narednu rundu takmičenja obezbijedile su identičnim rezultatom 2:1. „Zlatno zrno“ savladalo je sastav „Stil namještaja“ nakon preokreta. U drugoj utakmici četvrtfinala Kafe „Lukus“ slavio je protiv ekipe „Flamingo“ i to pogotkom 15 sekundi prije kraja susreta.

Lukus

Preostale dvije utakmice četvrtfinala na rasporedu su večeras. U njima se sastaju od 21 čas Romanijaputevi E-sport – Picerija Popaj, a sat vremena kasnije na teren izlaze ekipe Servis Đurđić i Rogatica sport. Po okončanju ovih utakmica izvlačenjem će se odrediti polufinalni parovi.

U sklopu Ilindan sport festa večeras počinje takmičenje u basketu 3x3, utakmica djece mlađe od 16 godina, a turnir za seniore kreće sutra i u njemu učestvuje 12 ekipa koje će se boriti za novčanu nagradu od 1200 KM.

U nedjelju je, u sklopu ove manifestacije koja se održava povodom Dana i krsne slave opštine Sokolac – Sv. Ilije, završen turnir u odbojci. Titulu je osvojila ekipa „Pale stan“