XS
SM
MD
LG

Teodorović debitovao pogocima

Sa dva postignuta pogotka na prijateljskom susretu sa Ilićkom 01, Mile Teodorović je uspješno debitovao za Gornji Rahić, čiji će dres nositi u predstojećoj sezoni. 
Doskorašnji napadač Milića kaže da je više razloga zbog kojih je odlučio da potpis stavi na ugovor sa ovom ekipom. 

Mile Teodorović u dresu Jedinstva iz Brodca


"Iza mene je uspješna polusezona u dresu šampionske ekipe regionalnog Istoka. Pored dva pogotka, imao sam i pet asistencija. Daljina je jedan od razloga zbog kojih sam odlučio da promijenim sredinu, ali onaj važniji je da ekipa u koju sam došao ima velike ambicije u predstojećoj sezoni. Inače, taj klub vodi trener Stevo Blagojević, koji je mene trenirao i u Jedinstvu iz Brčkog. Radi se o sjajnom strategu koji iza sebe ima bogato fudbalsko iskustvo. Gornji Rahić je proteklu sezonu završio na trećem mjestu Prve kantonalne lige, a u ovoj napadamo sam vrh. Klub ima odlične uslove za rad, tako da smatram da sam napravio pravi izbor. Siguran sam da ću brzo opravdati povjerenje koje sam dobio od uprave", ističe Teodorović.

Mile Teodorović u dresu šampiona regionalnog Istoka


Osim u Milićima, sa kojima se izborio za ulazak u drugoligaško društvo, Mile Teodorović je prošao sve selekcije  Rudara iz Ugljevika, a igrao je i za  Jedinstvo iz Brodca,  Mladost iz Bogutovog Sela i brčansko Jedinstvo.