XS
SM
MD
LG

KPL se priznanjima zahvalio za podršku

Dodjelom Priznanja i Plaketa vlasenički Biciklistički klub KPL pokazao je koliko cijeni pomoć i podršku koju mu prijatelji kluba nesebično pružaju.

„Državno prvenstvo u brdskom biciklizmu  bilo je idealna prilika da se pojedincima i institucijama zahvalimo za pomoć i podršku koju nam nesebično pružaju svih ovih godina od kada je klub osnovan. Ponosni smo na sva sklopljena prijateljstva, svaku ostvarenu saradnju i sigurni smo da ćemo i u budućnosti moći da se pohvalimo  ovakvim “, kazao je Željko Lukić, predsjednik vlaseničkog Biciklističkog kluba KPL.

Priznanja za doprinos razvoju biciklizma i podršku radu kluba dobili su: Slađana Brajović, Jagoda Petrović, Zoran Dragić, Sofren Stevanović, Mirsad Jusić, Dušan Stanimirović, Darko Vuković, Asmir Smajlović, Duško Bojić i Zoran Radivojević.

Slađana Brajović, novinarka Radija Magic, Priznanje je dobila za medijsku promociju

Slađani Brajović Priznanje je uručeno za medijsku promociju.  

„Od osnivanja Biciklističkog kluba KPL  naša saradnja je na visokom nivou, a sigurna sam da će tako biti i ubuduće. Drago mi je što u klubu  shvataju važnost medijske podrške i što su prepoznali trud koji moje kolege i ja ulažemo kako bismo na najbolji mogući način predstavili njihov rad“, istakla je novinarka  Radija Magic iz Milića.

Biciklistički klub KPL nagradio je Plaketama ljude koji su najzalužniji za njihove uspjehe: Miroslava  Kraljevića, Vladimira Kuvalju, Gorana Petrovića, Vladana Nastića, Rajka  Dukića i  Milana Kosorića.

Miroslavu Kraljeviću, načelniku opštine Vlasenica, uručena je Plaket za podršku u radu KPL

Miroslav Kraljević, načelnik opštine Vlasenica, čestitao je svim dobitnicima Priznanja i Plaketa

„Priznanja su nešto što pokazuje da se prepoznaje naš rad i trud, vrednuje i na taj način se kaže „hvala“. Ona nas motivišu da nastavimo na isti način da dajemo podršku, a ona nikada nije izostala, ni moja ni podrška Opštine, a tako će biti i ubuduće za sve ono što je pozitivno i što u najboljem svjetlu predstavlja Vlasenicu“, istakao je Kraljević.

Vladimir Kuvalja, direktor Trke Beograd - Banja Luka, jedan je od dobitnika Plaketa

Državno prvenstvo u brdskom biciklizmu, u disciplini XC Eliminator, u organizaciji Biciklističkog kluba KPL, a pod pokroviteljstvom Opštine, održano je proteklog vikenda na stazi Lijepa ravan u Vlasenici.