XS
SM
MD
LG

Veliki brat fudbalske Republike Srpske

Fudbalski šampionat Republike Srpke nije još ni počeo, a već privlači pažnju velikog broja ljubitelja fudbala. Nije to zbog zanimljivog i kvalitetnog fudbala, već prepucavanja rukovodstva FSRS i  Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

Na adresu Sloge je stiglo pismo, a potpisnik je Goran Ćejić, generalni sekretar FSRS,  u kojem se od sloge traži 100.000 makara bankarskih  garancije za igranje Prve lige Republike Srpske.

To što pismo nema veze za pravilnicima, neka o tome razmišlja onaj ko ga je potpisao. Bilo bi zanimljivo znati ko je autor pisma, a ne potpisnik.

Možda ćemo jednog dana i saznati ko ga je osmislio, ali ono što mi sigurno znamo ja da je nakon što je pismo otišlo Slogi traženo izjašnjenje pojedinaca iz najužeg rukovodstva saveza. Nisu prijee pisanja konsutovani. Naproptiv.

 Opet je na vidjelo izašla samovolja jednog čovjeka... Nećemo ga ni pomenuti , da mu ne pridajemo na značaju, a on je inače fudbalski čudotvorac i sveznalica...

 Ostaje nam da sačekamo poteze FSRS nakon što shvate da im Sloga neće dati to što su tražili. Tako je rekao njihov predsjednik Zlatko Krbanjević!

Onda će se, kako su rekli u savezu sarajevskim medijima, izjasniti Izvršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske. Onaj isti Izvršni odbor koji nije bio konsultovan oko smanjena liga, oko ’’pravljena'' administrativnog liga... Dakle Izvršni odbor ćutologa i onih koji gledaju samo svoj interes i ne pitaju se... Tu su da glasaju kako Veliki brat kaže!

Sloga je rekla svoje, a rekli su i oni mali klubovi iz Područne lige Doboj. Neće da igraju ligu sa 16 klubova. To su jasno poručili svima ,a sada očekujemo da im stigne dopis Velikog brata i da im zaprijeti sancijama...  Da ih kazni i zatraži bankarsje garancije!!!! Njima recimo po 20.000 i eto novca..

Samo čini se da je strahovlada jednog u Fudbalskom savezu Republike Srpske prošla.. Još da on shvati i oni oko njega. Možda se probudi i Izvršni odbor, a uvijek će biti neko da potpiše neku odluku u koju ni sam ne vjeruje!