XS
SM
MD
LG

Laktaši uz Kamp Partizana

Milenko Petrović i Ranko Karapetrović

Opština Laktaši će, uz opštinu Prnjavor i Vladu Republike Srpske, tačnije Ministarstvo porodice, omladine i sporta podržati treću po redu kamp Fudbalskog kluba Partizan koji će se održati na igralištu Mladosti u Glamočanima od 18. do 24. avgusta.

Ovo je zaključak prijema koji je načelnik Opštine Laktaši Ranko Karapetrović upriličio direktoru Škole fudbala Mladost iz Glamočani, koja je tehnički organizator kampa beogradskih crno-belih.

-Ovo je sjajna manifestacija koja već treću godinu okiplja najmlađe učesnike, a deca su naša budućnost, tako da će naša Opština pomoći u organizaciji ovog kampa i dati podršku, kako Mladosti, tako i Partizanu. Izuzetna nam je čast što će Opština Laktaši biti domaćin jednog ovako značajnog skupa – rekao je Ranko Karapetrović.

Minulog vikenda na stadionu drugoligaša Sloge u Trnu održan je turnir prijatelja na kojem je nastupio beogradski Partizan sa dve selekcije, baš kao i Mladost iz Kotor Varoša, OFK Spartak 2013 i prnjavorski Ljubić.

-Ovim putem želimo da se zahvalimo Opštini Laktaši i načelniku Karapetroviću koji je prepoznao značaj kampa FK Partizan i dao nam, kao i svake godine, podršku. Ujedno se zahvaljujem i načelniku Opštine Prnjavor Darku Tomašu, kao i Sonji Davidović, ministrici porodice, omladine i sporta, koji će biti na otvaranju kampa 18. avgusta – rekao je Milenko Petrović.