XS
SM
MD
LG

Obudovljanke počele pripreme za novu sezonu

Crvena zvijezda, Obudovac

Ekipa ŽOK "Crvena Zvijezda" iz Obudovca početkom mjeseca počela je pripreme za nastup u Prvoj ligi Republike Srpske, a okupljanje i prozivku je obavio trener Milenko Perušinović.

Kao i prethodnih godina sastav Obudovljanki pretrpio je dosta izmjena. 
U novu sezonu "Crveno - bijele" ulaze sa okosnicom od 2 do 3 iskusnije igračice pored kojih će se kaliti najtalentovanije i najbolje kadetkinje i pionirke koje su stasale u mlađim selekcijama i potvrdile da su perspektiva kluba i na njih se može ozbiljno računati.

U novu sezonu, Obudovljanke ulazi sa ambicijema da se pozicioniraju u sredini tabele i izbjegnu borbu za opstanak i ujedno afirmišu mlađe igračice koje će biti nosioci igre u narednom periodu.

Liga je dosta promjenjena u odnosu na prethodnu sezonu. Popunjena je sa četiri nove ekipe, dvije iz drugoligaškog karavana, a Paljanke i Modričanke su stigle iz Premijer lige.
Izabranice trenera Milenka Perušinovića raduju se novim izazovima i sa nestrpljenjem očekuju početak nadmetanja u šampionatu i poručuju svojim navijačima da ih neće razočarati i trudiće se da ih i ove godine obraduju dobrim igrama i pobjedama.

Iz kluba još poručuju, uporedo sa pripremama ekipe za takmičenje u prvenstvu Republike Srpske vrše se i pripreme za 13. Međunarodni odbojkaški pionirski turnir "Obudovac 2019" koji će se održati u drugoj polovini septembra, a najkvalitetniji je u BiH.

 


Jahorina : Drina
Modriča : Slavija
Hercegovac : ŽOK Leotar
Ljubinje : Crvena zvijezda
Glasinac : Radnik
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Crvena zvijezda 0 0 0 0
2 ŽOK Leotar 0 0 0 0
3 Slavija 0 0 0 0
4 Drina 0 0 0 0
5 Radnik 0 0 0 0
6 Glasinac 0 0 0 0
7 Modriča 0 0 0 0
8 Hercegovac 0 0 0 0
9 Ljubinje 0 0 0 0
10 Jahorina 0 0 0 0