XS
SM
MD
LG

Marko Vidojević: Težak meč u Beogradu, ali uz maksimalno zalaganje možemo se nadati uspehu

Pred nedeljni susret sa veoma dobrom ekipom OFK Žarkovo danas je u prostorijama FK "Radnički" Pirot održana konferencija za novinare. Šef stručnog štaba Radničkog, Marko Vidojević, kaže da je reč o čvrstoj ekipi što je i pokazala u dosadašnjem delu prvenstva primivši samo jedan gol, i to iz penala. Vidojević kaže da je dobra atmosfera u Klubu i da se maksimalnim zalaganje igrača, uz sav respekt protivnika, bodovi u Beogradu mogu osvojiti.

Na konferenciji su govorili i novajlije, Kamerunac, Edoa Gui Serge i Josiph Owusu Bempah iz Gane. Edoa Gui Serge kaže da je oduševljen Pirotom, odlično je primljen u Klubu, zahvaljuje na dobrodošlici i veoma je srećan što ga je publika prihvatila

Josiph Owusu Bempah je iskusan fudbaler koji se već oprobao u superligaškom društvu naše zemlje igrajući u Vojvodini. Pored ostalog kaže da očekuje da će debitovati u Beogradu protiv Žarkova i da je veoma počastvovan što je u Pirotu.

Za nedelju je neizvestan mladi Kostas Galeadis zbog povrede. Očekuje se da u Beogradu debituje od prvog minuta supertalentovani Aleksa Kostić Milutinović, takodje “bonus”!  Pojačanje iz Gane, Joseph Owusu Bempah dobio je sve papire i ima pravo nastupa. Oporavio se i mladi Neša Radičević.

U Beograd putuju: Šuljagić, Cvetanović, Vlajković,  Radičević, Mančić, Spasojević, Tolić, Dojkić, Pobulić, Marković, Milenković, Mirković, Edoa Gui Serge, Spasić, S. Petrović, Kostić Milutinović, Joseph Owusu Bempah, Radivojević.