XS
SM
MD
LG

Tomane: Moj posao je da dajem golove, voleo bih da budem strelac u utorak

Revanš susret između Crvene zvezde i Jang bojsa predstavlja veliki test za izabranike Vladana Milojevića, jer bi u slučaju pozitivnog rezultata naš tim ponovo zaigrao u Ligi šampiona. Portugalski centarfor Tomane ističe da uprkos velikom interesovanju navijača ne postoji pritisak u ekipi, kao i da veruje u prolazak našeg kluba.

Ulaznice za utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa su već rasprodate, a pune tribine dodatno motivišu napadačku uzdanicu Vladana Milojevića.

Od kada sam došao u Beograd, iz dana u dan sam sve više impresioniran podrškom naših navijača. Znam da su ulaznice već prodate, i da ćemo igrati pred punim tribinama, što uvek predstavlja dodatni motiv za dokazivanjem. Euforija među navijačima utiče dobro na mene, i srećan sam što sam deo takve sportske priče. Analizirali smo protivnika, znamo koje su im vrline i mane, i verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Tomane

Portugalac ističe da su svi u klubu svesni važnosti utakmice protiv Jang bojsa, ali da šef stručnog štaba utiče na to da fudbaleri ne osećaju pritisak.

Na svakom koraku se govori o Zvezdi, i svi znamo koliko je ova utakmica bitna. Imamo šansu da drugu godinu zaredom uđemo u Ligu šampiona, i daćemo sve od sebe da tu mogućnost iskoristimo. Šef nam stalno ponavlja da treba da budemo fokusirani, i da na terenu sprovodimo ono što radimo na treninzima, te da ukoliko to ispoštujemo, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Veruje u nas i to nam mnogo znači.

Osvrnuo se i na pogodak za pobedu koji je postigao protiv Spartaka, i istakao da svakom napadaču golovi najviše znače.

Naknadno sam se priključio ekipi, ali vrlo brzo sam se prilagodio i ušao u formu. Znače nam utakmice u domaćem prvenstvu, i presrećan sam što sam postigao prvenac u Zvezdinom dresu. Moj posao je da dajem golove, i potrudiću se da ih bude što više. Voleo bih da budem strelac u utorak i da podignem ceo stadion na noge. Ipak, najbitnije je da ekipa odigra dobro i da prođemo dalje– podvukao je Tomane.