XS
SM
MD
LG

Stiže poštar u FSRS?

Da li će se danas konačno krenuti u raspetljavanje mnogih ''čvorova'' unutar Fudbalskog saveza Republike Srpske?  Dok se očekuje poštar, da donese u FSRS zahtjev sa potpisi ma članova Skupštine FSRS za sazivanje vanredne Skupštine našeg saveza , danas bi se moglo desiti da članovi Izvršnog odbora, njih sedam, podnesu pismeno obrazloženje za sazivanje hitne sjednice Izvršnog odbora.

Nezadovoljni odlukom  da se zakazana sjednica  IO u  petak 23.avgusta, , naprasno otkaže dan ranije, ponukala je jedan broj članova fudbalske vlade Republike Srpske da se odluči na ovaj korak. Koliko mi znamo  članovi IO su nezadovoljni činjenicom da su poodavno isključeni iz sistema odlučivanja, da su bili mašina za dizanje ruku i potvrđivanje odluka donesenih ko zna gdje!

Kap koja je prelila čašu je pismo  predsjednika FSRS Mile Kovačevića i generalnog sekretara Goran Ćejić krovnom fudbalski savez B i H  tražeći pojašnjene Pravnog komiteta oko eventualnog zahtijeva za smjenu prije svega Mile Kovačevića.

Na ovaj način su oni, smatraju pojedini članovi IO  zloupotrijebili poziciju, preskočili komisije FSRS...Članovi IO smatraju da je ovo udar na autonomiju našeg fudbalskog saveza.

Da li će tako i biti, odnosno da li če poštar danas zakucati na vrata FSRS znaćemo tokom dana.