XS
SM
MD
LG

Bratstvo obrukalo Slaviju, stručni štab Slavije ogorčen na nastup fudbalera

Bratstvo iz Bratunca se plasiralo u osminu finala Kupa Republike Srpske, nakon što su danas u Bratuncu savladali Slaviju iz Istočnog Sarajeva sa 5:3.

Ispadala je Slavija i ranije u ranim fazama Kupa Republike Srpske, mučila se sa prolaskom ili gubila od klubova koji su rang ili više njih ispod, ali nikada nije doživjela ovakvu bruku kao u Bratuncu, da im član Regionalne lige Republike Srpske grupa ''Istok'' postigne pet pogodaka.

U stručnom štabu Sokolova nisu krili ogorčenost zbog pristupa fudbalera, a danas su ekipu činili igrači koji su imali malo ili nimalo minutaže do sada u prvenstvu Republike Srpske. Smatrao je Milan Gutović da je niželigaš odlična prilika da mu se neki fudbaleri nametnu, da pokažu da zaslužuju dres dvostrukog osvajača, ali su poslije ovakve izvedbe pojedinci samo zapečatili svoju sudbinu u klubu.

Kako su nam rekli iz Slavije, nekoliko igrača iz ovog sastava, a Slavija je igrala u sastavu Jokić, Kentaro, Mandić, Milutinović, Selak, Adžem, Kusmuk, Ljuca, Paranos, Kei i Minić, neće više zasigurno konkurisati za tim u nastavku sezone i već mogu početi da razmišljaju o nastavku svoje karijere u nekom drugom klubu. Ističu oni, da je uz svo poštovanje Bratstvu, koje je apsolutno zasluženo i bez ijedne mrlje stiglo do pobjede,  velika bruka što se ispalo ekipe koja rijetko trenira i koja je dva ranga ispod, dok oni treniraju svakodnevno i traže profesionalizam.