XS
SM
MD
LG

Ulaganje Nišlija u budućnost

Foto: Radnički

Fudbalski klub Radnički potpisao je stipendijske ugovore sa dvojicom talentovanih kadeta iz naše škole fudbala.

Ugovore sa Radničkim potpisali su Filip Stojev (2003) i Petar Vojinović (2004), jedni od najboljih pojedinaca u kadetskoj selekciji našeg kluba, koja je u vrhu Kadetske lige Srbije.

Filipa krasi izuzetna tehnika, kontrola lopte, brzina i kreativnost na sredini terena, a Petar je štoper izuzetnih fizičkih karakteristika, visok čak 192 centimetra, siguran na lopti i pouzdan u odbrani.

Ovo je početak akcije potpisivanja ovakvih ugovora sa najtalentovanijim fudbalerima iz naše škole, a u narednim danima očekuje se još stipendista.

Cilj je zadržavanje talenata u Radničkom, izdanaka naše škole fudbala, koji će u narednom periodu činiti okosnicu prvog tima. Ovakav potez je u potpunosti u skladu sa najavama prvog čoveka kluba Ivice Tončeva, koji stalno ističe da Radnički treba da se okrene sopstvenoj fudbalskoj školi i stvaranju okosnice tima od najtalentovanijih igrača sa jugositoka Srbije.

Stipendisti će postepeno biti priključivani prvom timu, kako bi im se pružila šansa da se što brže i kvalitetnije razvijaju i nametnu za seniorska takmičenja.