XS
SM
MD
LG

Mladоst Glamоčani uz Partizan

Mladost Glamočani

Kolone autobusa iz svih krajeva Republike Srpske krenule su danas u jutarnjim časovima put Beograda i Humske 1, na utakmicu prvog kola grupne faze UEFA Evropske lige Partizan – AZ Alkmar.
Kao što je poznato osvajač Kupa Srbije je kažnjen od strane UEFA, ali je crno-bijelima dozvoljeno da na tribinama okupe mališane i fudbalere iz omladinskih kategorija, a među najbrojnijim ekspedicijama iz unutrašnjosti Srbije, Kosova i Metohije, Crne Gore, biće ona iz Republike Srpske, tačnije Krajine. Škola fudbala Mladost Glamočani, zajedno sa novoformiranim OFK Lav iz Laktaša, odvela je 85 mališana na večerašnju utakmicu.
-Ovo je lijepa prilika da dječici koja treniraju u našem, ali i ostalim klubovima u banjalučkoj regiji omogućimo gledanje međunarodne utakmice voljenog kluba. Uzbuđenje je veliko, a već danima pravimo spiskove, mnogo je želja da se putuje u Beograd. Vjerujemo da će nas obradovati i rezultat protiv Holanđana – istakao je Milenko Petrović, čovjek koji je zadužen za organizaciju kampa Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj.