XS
SM
MD
LG

TSC: Pružićemo maksimum za pobede i u prvenstvu i u Kupu

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu, 21. septembra, od 18 časova gostuju ekipi Napretka u Kruševcu, u 9. kolu Superlige, sigurni da imaju snagu i motiva da pruže dobru igru, pobede i učvrste poziciju u vrhu tabele.

Trener golmana Silard Farago je podsetio da ćeTSC u narednih sedam dana dva puta  gostovati u Kruševcu - u subotu u Superligi i u sredu u Kupu Srbije, ali je izrazio očekivanje da će ekipa TSC pružiti svoj maksimum i da će ponovo ostvariti pozitivan rezultat.

„U Kruševac idemo dobro pripremljeni i osveženi, igrači su profesionalci i trenutno su usredsređeni na prvenstvenu utakmicu, koja se igra u subotu. Siguran sam da nam neće biti problem ni ponovno gostovanje u Kruševcu u sredu, ali o Kupu Srbije ćemo razmišljati posle ovog meča“, rekao je Farago.

Centralni vezni igračDejan Milićević je naglasio da poznaje ekipu Napretka, koja forsira timsku igru, ali ima i sjajne pojedince.

“Atmosfera u klubu je odlična, dajemo maksimum na svakom treningu i to prenosimo i na utakmice koje igramo. Mi u narednih nekoliko dana igramo dve utakmice sa istim protivnikom, i to na neki način nije lako. Mi želimo  i u prvenstvu i u Kupu da budemo što bliži samom vrhu i, kao profesionalci, moramo da se trudimo da svaku utakmicu odigramo podjednako dobro“, rekao je Milićević.

Milićević je istakao da veruje da će ekipa TSC u subotu odigrati kvalitetan meč i da će se iz Kruševca vratiti zadovoljni.

Centralni odbrambeni igrač Bojan Balaž  koji je u ekipu došao iz omladinskog fudbala, rekao je da se brzo uklopio u ekipu i da su ga kolege odlično prihvatile.

 “Iz utakmice u utakmicu stičem novo iskustvo, obzirom da se profesionalni fudbal dosta razlikuje od omladinskog. Svaka utakmica i svaki trening mi mnogo znače jer stičem novo iskustvo i sve mi je lakše” rekao je Balaž.

U prošlom, osmom kolu, ekipa TSC je protiv Mačvena domaćem terenuigrala nerešeno rezultatom0:0 i trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 18 bodova iz 5  pobeda i tri remija.  Protivnik TSC u ovom kolu, Napredak, sedmije na tabeli sa11 bodova.

Utakmica Napredak-TSCigraće se subotu, 21. septembra, od 18 časova, na stadionu „Mladost“ u Kruševcu.