XS
SM
MD
LG

Bojan Aleksić u redovima Maglića

Bojan Aleksić

Posle dvogodišnje pauze nekadašnji član paljanskog Studenta Bojan Aleksić vraća se na odbojkaški teren i karijeru nastavlja u Magliću, premijerligašu iz Foče.

Aleksić igra na poziciji libera i sa dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom i sjajnim osećajem za igru, "nacrta" se gdje treba i biće veliko i istinsko pojačanje u redovima odbrane povratnika u klupsku BH elitu, a prijem će biti pouzdaniji, stabilniji i mirniji.

"Aleksa" kako ga zovu poznanici karijeru je započeo u Studentu 2005. godine i bio je dio sjajne generacije nekadašnjeg paljanskog premijerligaša.

Predvođeni trenerom legendarnim "profom" Darkom Kalajdžićem i njegovim pomoćnikom Vladanom Savićem u sastavu: Dušan Banjo Perišić, Nenad Pelemiš, Milan Matović, Boban Šarović, Danilo Ružić, Marko Tadić, Bojan Tomić, Vladan Čeremidžić, Dalibor Radić, Milan Bošković, Srđan Furtula, Predrag Košarac popularni  i ostali, koja osvaja dva pehara Kupa Republike Srpske i titulu prvaka Republike Srpske, a dosta će i vode proteći Miljackom dok se još jednom okupi takva ekipa.

U svojoj karijeri pored matičnog Studenta Aleksić je igrao i za paljanskog prvoligaša Jahorinu.


Radnik : Modriča
Jedinstvo : Domaljevac
Kakanj 78 : Bosna
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Jedinstvo 2 2 0 6
2 Borac 1 1 0 3
3 Kakanj 78 2 1 1 3
4 Domaljevac 1 1 0 2
5 Maglić 1 0 1 1
6 Modriča 1 0 1 0
7 Radnik 1 0 1 0
8 Bosna 1 0 1 0