XS
SM
MD
LG

Jahorina želi ekspresan povratak u Premijer ligu

Odbojkašice Jahorine utakmicom protiv zvorničke Drine počinju povratničku sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske.

Paljanke su uglavnom ostale na okupu u odnosu na prošlu sezonu u Premijer ligi, te je sada cilj ekspresan povratak u Premijer ligu. Kvaliteta svoje ekipe je svjestan i trener Paljanki, Danilo Tadić, koji ističe da se uloga favorita mora prihvatiti i da je cilj povratak u Premijer ligu.

- Mi moramo prihvatiti ulogu favorita za povratak u Premijer ligu BiH. Imamo najiskusniju ekipu, sa iskustvom igranja Premijer lige BiH iz prošle godine i sigurno da nam je cilj povratak u elitni rang odbojke u BiH. Treba biti realan i priznati da smo kvalitetniji od konkurencije, tako da na kraju želimo da se radujemo, rekao je Danilo Tadić za naš portal, pa dodao:

- Iskreno, uz dužno poštovanje svim ekipama, mislim da smo najkvalitetniji. Ali, isto tako mi to moramo potvrditi na terenu. Možda će i biti mali problem motivisati ekipu za ovakvo takmičenje, ali nadamo se rezultatima. Sigurno da će nam i neke ekipe zadati probleme. Prije svega, pomenuo bih ekipu Crvene zvijezde iz Obudovca koja je jako kompaktna ekipa, a pri tom svima je u njihovoj dvorani teško igrati. Uz to, tu su i naši gradski rivali koji će jasno imati želju da se protiv nas dokažu. Uostalom, mislim da će svaka ekipa imati veći motiv protiv nas, jer se protiv ekipa kao što smo mi može dokazati kvalitet. Tako da, pred nama je da svim tim naletima odolimo i da se na kraju radujemo povratku u Premijer ligu BiH.

Utakmica prvog kola između Jahorine i Drine igra se u subotu od 18.00 u SPC ''Peki''.
 


Drina : Crvena zvijezda
ŽOK Leotar : Radnik
Slavija : Glasinac
Jahorina 3 : 1 Ljubinje
Modriča : Hercegovac
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Jahorina 4 4 0 12
2 Ljubinje 4 3 1 9
3 Slavija 3 2 1 6
4 Crvena zvijezda 3 2 1 6
5 Glasinac 3 2 1 6
6 Radnik 3 1 2 3
7 Modriča 3 1 2 3
8 ŽOK Leotar 3 1 2 3
9 Hercegovac 3 0 3 0
10 Drina 3 0 3 0