XS
SM
MD
LG

U derbiju Romanija i Drina odigrali bez pobjednika

Romanija - Drina

U meču 10. kola drugoligaškog "Istoka" danas u Palama u derbiju fudbaleri Romanije i Drine iz Zvornika odigrali su bez pobjednika 1:1 / 1:1

Gosti su bolje otvorii utakmicu, do vodstva su stigli u 19. minuti susreta, a u ulozi sgzekutora bio Nikola Vasiljević. Ipak domaćini iz Pala nisu poklekli, pa je tako iskusni kapiten Marko Blagojević uzeo stvar u svoje noge te iz penala je u 29. minuti poravnao na 1:1 a na kraju se ispostavilo da je to bilo sve od golgeterskih mogućnosti napadača i meč je završen bez pobjednika 1:1.

Posle odigranih 10. kola Romanija sa omjerom šest pobjeda, remi i tri poraza i sa 19. bodova ostala је na trećem mjestu dok su Zvorničani sa 20. drugi.

U 11. kolu narednog vikenda 19. i 20. oktobra u komšijskom derbiju na Sokocu "Roma" će snagu odmjeriti sa fudbalerima Glasinca, a Drina će dočekati ekipu Budućnosti iz Pilice.

FK "Romanija" Pale - FK "Drina" Zvornik 1:1 / 1:1

SC "Vlajko Petrović Pale
Gledalaca oko 130

Glavni sudija: Marko Domazet, pomoćnici Nikola Tešanović / Istočno Sarajevo, Stefan Đurić / Višegrad

Strijelci: 0:1 Nikola Vasiljević 19, 1:1 (11m) Marko Blagojević 29.

Žuti kartoni: Strahinja Čvoro, Nikola Živković, Dragan Cicović, Đorđe Lazić / Romanija
Stefan Todorović, Veljko Mitrović, Miloš Jokić / Drina

Romanija: Nikola Mijović, Strahinja Čvoro, Đorđe Jovanović, Miloš Košarac, Nikola Živković, Dragan Cicović, Borislav Cicović, Dejan Obradović, Đorđe Lazić (od 85 Filip Papić) , kapiten Marko Blagojević, Miloš Koroman (Od 65 Aleksa Cerovina)

Drina: Stefan Todorović, Borisav Erić, kapiten Nikola Vasiljević, Nezir Alić, Aleksandar Ilić, Veljko Mitrović (od 87 Vladan Jezdić), Srđan Damjanović, Novica Marković (od 59 Dragiša Milošević), Miloš Jokić, Ognjen Pljevaljčić (od 46 Saša Trifković), Stefan Spasojević