XS
SM
MD
LG

Sa Remićem sve lakše

Nino Nedžibović

 Fudbaleri Slavije nisu na svom terenu uspeli da poraze tim Podrinja iz Janje. Odigrali su nerešeno 0:0, pa je slađi deo plena otišao u Semberiju.

Sada tim iz Istočnog Sarajeva ide na gostovanje u Prijedor. Čeka ga Rudar Prijedor, a trenutak dolaska Slavije nije povoljan. Prijedorčani su takođe remizirali, ali kao gosti sa Jedinstvom iz Brčkog, te su tako  smanjili svje šanse u trci za jesenju titulu sa timom Krupe. Zbog toga razmišljaju samo o trijumfu, dakle biće izuzetno motivisani, a to otežava posao ekipi Slavije.

Oni ove dane do meča koriste za dodatni naporan rad ne bi li što spremnije dočekali ovaj okršaj. Svesni su da ih čeka težak protivnik.

-Prav je šteta zaista što nismo uzeli tri boda u okršaju sa timom Podrinja. Oni su se dobro branili, odbranili i odneli bod kući. Mi moramo da ostavimo to sve iza nas i da se okrenemo ovom okršaju. Znam da nas čeka motivisani Rudar Prijеdor. Oni su odlična ekipa. Imaju nekoliko vrhunski igrača, vodi ih odličan trener. Imaće , naravno i podršku sa tribina. Dakle, sve će biti na njihov strani. Mi opet imamo silnu želju da pokažemo da naši rezultati ne pokazuju svu našu snagu. Možemo mi, ali i moramo bolje. Verujem da u Prijedoru nismo bez šansi, pod uslovom da uđemo borbeno i agresivno od prve minute, kaže nam Nino Nedžibović , ove godine prvi golman Slavije.

On je na golu zamenio Ivana Butorovića nakon što su se rastali  klub i stameni Crnogorac. Opšti utisak  je da je branio izuzetno korektno i da mu se ne mogu na dušu staviti golovi.

-Dugo sam u Slaviji. Trenirao i čekao svoju šansu. Nisam nikada vršio pritiska zašto ne branim. Sedeo sam na klupi Slavije skoro dve godine, trenirao i čekao. Dočekao sam je. Kako branim, neka kažu drugi. Ono što je meni bitno je da nisam sebe razočarao. Mi golmani imamo sada trenera, Dušana Remića i mislim da smo svi u klubu jako napredovali od kada je sa nama. Nismo jedno vreme imali trenera golmana, sada je drugačija situacija. Mislim da mi verujemo Remiću, a on nama, završio je Nino Nedžibović.   


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8