XS
SM
MD
LG

Cirkus zvani bh odbojka

Odbojkaški šampionat Bosne i Hercegovine je počeo i nije počeo...Ovako nešto može samo u ovoj zemlji da bude tačno. Dva kluba su trebala da igraju Premijer ligu, pa nisu odigrali ni jedan meč, a onda su se našli u Prvoj ligi Republike Srpske.

Klub koji je trebao igrati Prvu ligu Republike Srpske, obreo se u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Sve ovo ne bi bilo čudno da se dešavalo između dvije sezone, ali sve dešava na startu šampionata...Da li je ovo normalno? U svakoj drugoj državi bi ovo bilo nezamislivo, nenormalno  i nemoguće. U BiH je sve moguće.

Moguće je i da jedan čovjek onemogući da se vide najbolje odbojkašice planete, jer se njemu tako prohtjelo.

Samo na ovim prostorima klubovi koji godinama dominiraju u odbojkaškom  sportu svoje utakmice u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona moraju da igraju van svog grada, jer su njihove dvorane neuslovne...

Pa da li je moguće da neko 12 -13 godina’’uzima’’ titulu najboljeg kluba, a ’’seljaka’’ se iz dvorane u dvoranu. Sve je ovdje moguće...

Ostaje nam pitanje, da li je ovo sada konačan sastava Premijer lige i Prve lige Republike Srpske...Da se jopš neko ne prebaci ’’preko ograde’’ u neku ligu. Nadamo se da bneće,a li nećemo biti i sigurni u to!!!