XS
SM
MD
LG

Konkurs za realizatora

Predrag Pešić - foto: lična arhiva

Kruševljani kao da su se pretplatili na nerešene rezultate. U poslednjih šest utakmica zabeležili su pet "remija" i poraz. – Trenerski  igrače "dovedem" u šanse, ali realizacija ima svoj put - tvrdi trener Predrag Pešić, koji se pored slabe realizacije suočava sa velikim brojem povređenih igrača i rekovalescenata. Centralni vezni igrači Stepanović i Milošević su van stroja i oseća se da uigri nema tečnosti i protoka lopte i ubrzanja igre. . Takođe, nedostaje Trajković dok su na putu oporavka Gašić i Radovanović, koji ulazi u igru u zadnjoj četvrtini utakmice.

- Šta vredi što je našu igru pohvalio kolega Vučićević kad brojne prilike ostanu neiskorišćene. Problem nastaje kad nam protivnik na 20 metara postavi niski blok sa 9-10 igrača, koji je teško probiti. Naša reakcija na svaku situaciju na terenu mora biti brža, sa promenom ritma. Mislim da u razgovoru sa igračima možemo da pokrenemo stvari i preobrazimo igru na bolje. Imam ideju i pokušaću na treninzima da igračima iznesem na uvid - stručno objašnjava mladi stručnjak.

Na redu je zaostala utakmica sa Zlatiborcima. - Imam dovoljno podataka o ekipi iz Čajetine. Oni za razliku od Smedereva, koji su brži i dinamičniji, igraju na visinu i nešto su sporiji, ali čvrsti i postojani u zadnjoj liniji. Ne daju mnogo golova, niti primaju, i o tome moramo voditi računa – oprezan je i umerni optimista Pešić.