XS
SM
MD
LG

Lukavstvo cenzora FSRS

Polako se sklapaju kockice oko pisma koje je otišlo u UEFA, a u kojem se traži njeno tumačenje Statuta FSRS oko smjene ili razrješenja predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Otkrili smo juče, a to su nam potvrdili u FS BiH,  da je Mile Kovačević sam poslao pismo u UEFA. On je to  kažu i rekao na Izvršnom odboru FS BiH kada je tražio da se pismo nađe na dnevnom redu. Osjetio je da neće dobiti podršku, pa ga je povukao sa sjednice, a nakon toga poslao u Nion.  

Pravni komitete je napisao da nije moguće smijeniti Mileta Kovačevića, a Pravna komisija FSRS da jeste.

Izvlačimo zaključak da je za FSRS važnije šta kažu u Sarajevu, a ne u Banja Luci, pa nam nije jasno da li Kovačević treba da sjedi u Banja Luci ili u gradu na Miljacki? To najbolje zna on.

Ono što nam nije bilo jasno je kako je odgovor UEFA stigao u FS BiH, a ne u FSRS, ali smo i to razriješili. Zatraženo je da se odgovor pošalje na univerzalni meil FS BiH, a naveden je on na sajtu FS BiH. Lukavo!!!

Nama i dalje ostaje da tragamo za sadržajem pisma koje je otišlo prema UEFA. Njihov odgovor možete pročitati na sajtu FS RS, ne i na sajtu FS BiH, ali pisma zbog kojeg je stigao odgovor nema.

Dakle, ima FSRS svoj način informisanja. Mnogo puta smo do sada naveli da nam je jasan njihov način rada i da je selektivan.

 Pušta se samo ono što nekome odgovara. Ko je cenzor u FSRS nije teško pogoditi...

Nastaviće se....