XS
SM
MD
LG

Vlasenica deklasirala Čelopek

Vlasenica je u 12. kolu regionalnog Istoka deklasirala Čelopek, isprativši ga sa svog Gradskog stadiona sa sedam pogodaka u mreži.

U prvom dijelu susreta gosti su uspješno parirali favorizovanom domaćinu, pa se na odmor odlazi bez pogodaka, ali u drugom poluvremenu Vlaseničani su pokazali svoju nadmoć i razliku u kvalitetu.

Samo dva minuta nakon povratka na teren Majstorović  šalje dugu loptu u 16 metara, golman gostiju loše reaguje i lopta mu prolazi pored ruku za vođstvo domaćina od 1:0.

Drugi pogodak u 55. minutu djelo je najboljeg strijelca Vlasenice. Nakon prekida na lijevoj strani, Božić odlično centrira, a Milovanović sigurno glavom smješta loptu u mrežu gostiju.

Treći pogodak dolazi nakon greške gostujuće odbrane, samo minut kasnije. Došić i Janjić presingom uspijevaju da zbune odbranu gostiju, Došić uzima loptu i pasom upošljava Janjića kojem nije bilo teško da postigne pogodak za novu promjenu rezultata.

U 65. minutu Milovanović odličnim prodorom prolazi po desnoj strani, upošljava rezervistu Markovića, koji je minut ranije na terenu zamijenio Došića, a koji se našao sam pred golmanom i nije mu bilo teško da loptu pošalje iza Ikonićevih leđa za već nedostižnih 4:0.

Marković se drugi put upisao u strijelce u 78. minutu.  Prekid sa lijeve strane izvodi  Božić,  a Marković,  ponovo ostaje sam na drugoj stativi, i postiže peti pogodak za domaćine.

Vlasenici nije dugo trebalo da poveća prednost, jer već u sljedećem napadu Milovanović prolazi po desnoj strani, šalje loptu na drugu stativu, a M. Kovačević bez problema postiže pogodak.

Tačku na ovaj meč stavlja Erdelić koga su Trninić i Kovačević,  odigravši dupli pas, uposlili, a on  sa pet metara šalje loptu iza leđa golmana Čelopeka za visokih 7:0.

Tri boda su Vlasenicu podigla za tri mjesta na tabeli, pa je sada na četvrtoj poziciji, dok je Čelopek ostao trinaesti.

FK Vlasenica – FK Čelopek 7:0 (0:0)

Gradski stadion u Vlasenici

Gledalaca: 150

Sudija: Radenko Jović (Bijeljina)

Strijelci: 1:0 Majstorović u 47, 2:0 Milovanović u 55, 3:0 Janjić u 56, 4:0 Marković u 65, 5:0 Marković u 78, 6:0 M.Kovačević u 80, 7:0 Erdelić u 83.

Žuti kartoni: Trninić, N.Kovačević, M.Kovačević (Vlasenica), Jeremić, Gakić (Čelopek)

FK Vlasenica: D.Kovačević, M.Kovačević, Vuksić (od 60. Erdelić), Božić, Došić (od 64. Marković), Milovanović, Majstorović, Trninić, Reljić (od 65. Zekanović), Mijatović, Janjić

FK Čelopek: Ikonić, Gajić, Džilić, Stojkić, Jeremić, Požarac, Jovičić, Radović, Lazarević, Grujić, Ikić (od 65. Mitrović)

Trener: Saša Erić