XS
SM
MD
LG

Marko Simović vjeruje u Jahorinu

Marko Simović

U prvenstvu Republike Srpske na rasporedu su mečevi 4. kola u konkuranciji odbojkaša, a paljanski prvoligaš Jahorina putuje u Lopare na duel sa Majevicom.

Paljani nakon odigrana tri kola sa mečem manje zauzimaju peto mjesto na tabeli sa jednim bodom, dok su domaćini na predposlednjem šestom bez bodova. U prošlim kolu Jahorina je poražena u Obudovcu od Crvene Zvijezde (3:2), a Majevica u Gacku (3:0).

"Očekuje nas susret u Loparama protiv prošlozezonskog premijerligaša i nema sumnje da nas čeka izuzetno težak meč. Neće biti lako i domaćini imaju svoju računicu uz to i zdrastveni bilten nijne najpovoljniji. Nadali smo se da će najbolji igrač povrijeđeni korektor Ognjen Veselinović ranije na teren ali će pauzirati i naredni period, povrijedio se tokom nedelje i tehničar Nemanja Šuko i njegov nastup je pod upitnikom ali i pored toga mi u utakmicu ulazimo sa jasnim ambicijama da ostvarimo prvu pobjedu. Ja sam uvijek optimista i moji saigrači tako razmišljaju. Spremni smo, motivisani, daćemo svoj maksimum, borićemo se do kraja i uz malo sportske sreće nadamo se najboljem, možemo do triumfa" rakao nam je svoja razmišljanja pred meč u Loparama, kapiten Paljana srednji bloker, Marko Simović nekadašnji juniorski reprezentativac BiH.

Čedo Matović i Marko Simovoić

Meč između odbojkaša Majevice i Jahorine igra se u subotu 2. novembra u Loparama sa početkom od 18,00 časova.

Utakmicu će suditi Velimir Drobnjak iz Modriče i Danijel Bandulaja iz Banja Luke, delegat-kontrolor biće Ranko Grujić iz Zvornika.

U ostalim mečevima 4. kola još se sastaju (subota 2. novembar) Gacko - Drina (18,00) i Gradiška - Crvena Zvijezda (18,00), a slobodna će biti ekipa Ljubinja Bankom.

 

 


Drina 1 : 3 Crvena zvijezda
Gacko 3 : 0 Jahorina
Ljubinje 3 : 0 Gradiška
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Ljubinje 12 11 1 31
2 Drina 12 8 4 24
3 Crvena zvijezda 12 7 5 23
4 Gacko 12 7 5 21
5 Jahorina 12 4 8 13
6 Majevica 12 3 9 8
7 Gradiška (-2) 12 2 10 4