XS
SM
MD
LG

Ponorac i Tošić nokautirali rivale

Немања Понорац

На манифестацији „Спартан фајт најт 4“ боксер „Светог Георгија“ Немања Понорац и кикбоксер „Арес Гyма“ Данило Тошић остварили су очекиване победе. Понорац је у крузер категорији (до 90,719 кг) прекидом у првој рунди савладао мађарског борца Чабу Дејна.

У категорији до 91 килограма у дисципини "К-1" Тошић је такође прекидом у првој рунди савладао Николу Кнежевића из Србије.

Гледаоци су могли да уживају у још пет професионалних борби у "К-1", а резултати су: до 81 кг: Хукановић – Ристић 0:2 (прекид у 1. рунди), до 71 кг: Пашалић – Самоуковић 2:0 (прекид у 1. рунди), до 91 кг: Хајдуковић – Сретеновић 2:0 (прекид у 2. рунди), до 64 кг: Вујадинов – Вукомановић 0:2 (прекид у 1. рунди), Јокетић – Ћосовић 0:2 прекид у 1. рунди.

Данило Тошић

Ова акција је имала хуманитарни карактер пошто је сав приход од улазница отишао 12-чланој породици Савановић из Барловаца. На овој манифестацијиорганизатор Кик-бокс клуб "Свети Георгије" сакупио је око 2.000 марака, које ће бити уручене породици Савановић која има десеторо дјеце. У оганизацији четвртог "Спартан фајт-најта" помогли су град Бањалука, кабинет предсједника Републике Српске, Министарство за породицу омладину и спорт, Хидроенерго, XЛИВЕ, XЛИВЕ Спорт паб, хотел "Видовић", хотел "Фортуна", хотел "Јелена", хотел "Гранд", ББ прин, Стоматолошка ординација "Стојановић", бутике "Фешен", Кафе бар "Метеор", "Стари рецепт", Завод дистрофичара, а посебно се истакао власник предузећа "Интерконт комерц" ДОО Спасан Зељковић, који је купио 200 улазница за ову ревију и подијелио их првим гледаоцима, који су дошли у дворану "Обилићево".