XS
SM
MD
LG

Da obavjestimo FSRS da je Željo dobio Jedinstvo

Nekoliko minuta nakon što je u utorak 5. novembra održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske na sajtu FSRS se našao tekst kako se savez vraća u normalu.

Onaj ko površno zna stanje unutar FS RS pomislio bi da je to i tačno, a onda samo 24 časa kasnije demantuju sami sebe. Utakmica poslednjeg 15. kola jesenjeg dijela šampionata Republike Srpske Jedinstvo Brčko – Željezničar Sport tim se odigra, a da na sajtu  saveza ne bude ni jedno slovo o promijeni termina tog susreta.

Vjerovatno u FSRS smatraju da je to ''njihov'' šampionat, pa nemaju potrebu obavijestiti javnost. Evo , da medije i nisu, ali javnost, ljubitelje fudbala...Mogli ste na društvenim mrežama vidjeti, jer su klubovi to objavili na svojim stranicama, ali od FSRS ni slova...Zanimljivo, ni dana nakon igranja meča nema tog rezultata...Stoji datum, ali nema rezultata!!!

Nema rezultata Jedinstvo - Željezničar Sport tim

E, to je to vraćanje u normalno stane. Ako tako to izgleda, onda vam čestitamo na vraćanju u normalu i posebno hvala na činjenici da će se poslednje kolo, u subotu, igrati na samo tri stadiona...Impozantan broj.

Naravno, u FSRS koplja se lome oko pravnih stvari i mi nemamo ništa protiv toga, ali dok se utvrdi ko je tu šta radio po Statuti, ko nije, ko ima, a ko nema pravo da se smjeni fudbal nam ide u provaliju...

A koga pa zbog toga mnogo briga, pa više od pola tih koji vode ovaj (ne)srećni fudbal ne znaju nabrojati ni deset igrača Prve lige Republike Srpske. Čak i ne dolaze na stadion...

I da za kraj da vam kažemo, ako možda ne znate da je Željezničar slavio i porazio Jedinstvo. Bilo je 2:1 za tim iz Banja Luke.