XS
SM
MD
LG

Zimski kamp Asmir Beogović

Asmir Begović

Nakon što je Sarajevo u protekle dvije godine bilo domaćin izuzetno uspješnog ljetnog specijaliziranog trening kampa za golmane, Akademija Asmir Begović ovaj put se odlučila na organizaciju prvog zimskog trening kampa koji će biti održan na zatvorenim terenima Zetre 4. i 5. januara 2020. godine.

Golmanska Akademija Asmir Begović s radom je započela u jesen 2018. i to nakon uspješno odrađenog prvog ljetnog Kampa u Sarajevu. Prošle godine rad Akademije proširen je i na englesku filijalu, koja je ubrzo postala vodeća specijalizirana golmanska škola u  regiji u okolini Londona.

Organizacija zimskog kampa tako će biti još jedan korak u dugoročnom razvoju Akademije, ali i prilika za mlade golmane da u zimskoj pauzi dobiju iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima.

Broj polaznika kampa je ograničen. Svi zainteresovani dječaci i djevojčice između 6 i 18 godina informacije mogu dobiti na broj +387 61 338877 a prijaviti se putem internetske stranice Kampa (kamp.asmir1.com) ili elektronskom poštom (kamp@asmir1.com).