XS
SM
MD
LG

Mulahusejnović otpao

Mladi “U-21“ reprezentativci BiH doputovali su u Vels, tačnije Vreksam u kojem ih danas (17 časova) očekuje utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine protiv domaće selekcije.

Pre polaska trener asistent u stručnom štabu mlade reprezentacije BiH Draženko Bogdan je izjavio:

-Kao i svako okupljanje mlade reprezentacije i ovo je proteklo u radnoj atmosferi. Momci su bili na vrhunskom nivou. Svesni su situacije u našoj kvalifikacionoj grupi i znaju da nam je meč sa Velsom, kao i svaki naredni veoma bitan. Mi ćemo se truditi i siguran sam da ćemo pružiti maksimum. Uradićemo sve što je do nas kako bismo došli do dobrog rezultata.

Reprezentativac Petar Bojo očekuje bodove iz Velsa:

-Od prvog dana priprema svi smo znali koji nam je zadatak i svi smo spremni da pružimo maksimum kako bismo se kući vratili sa tri boda. Pokazali smo i ranije da imamo kvalitet i nadam se da ćemo tako nastaviti i u Velsu. Mnogo bi nam značila pobeda u predstojećem susretu i učinićemo sve da do nje i dođemo, ali ne smemo potceniti protivnika koji je takođe kvalitetan.

Od pozvanih igrača selektor Vinko Marinović zbog povrede neće moći da računa na napadača Nardina Mulahusejnovića, koji nije ni otputovao za Vels.