XS
SM
MD
LG

Saša Matić na Jahorini

Nedeljko Elek, Saša Matić i Dejan Ljevnaić


Na konferenciji za medije održanoj danas na Jahorini, najavljen je koncert popularnog pjevača Saše Matića koji će se na olimpijskoj planini održati 30. novembra sa početkom u 20 časova. Kako smo i navikli od Olimpijskog centra Jahorina proslavljaju realizovane projekte i novu sezonu najavljuju u svom maniru, uz dobru zabavu za koju će ovaj put biti zadužen tvorac velikih muzičkih hitova, popularni Saša Matić.


Tim povodom direktor olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić izjavio je:

Poznajući Sašin repertoar i izvanredne glasovne mogućnosti siguran sam da će koncert biti ispunjen velikim hitovima poznatih balada ali i bržih pjesama, te da će provod trajati do kasno u noć. Interesovanje za koncert je zaista veliko, pa bih pozvao sve na što prije kupe svoje karte obzirom da je ostalo još par dana do koncerta i da su kapaciteti ograničeni. 30. novembar je izuzeno važan datum za nas jer ćemo taj dan pustiti u pogon prvu kabinsku gondolu „Javor Partizan“ u rad ali i sve ostale projekte na kojima smo vrijedno radili tokom priprema za novu zimsku sezonu. Mnogo rada i velikih projekata je iza nas, svaki od njih napisaće novu stranicu u knjizi o Jahorini i tek opravdati svoj značaj u budućnosti. Koncert Saše Matića na Jahorini je najbolji način da zajednički sa svim ljubiteljima Jahorine proslavimo uspješnu realizaciju projekata ali i da nagradimo sve one koji su vrijedno radili na svakom od 8 velikih projekata i potrudili se da sve bude spremno na vrijeme.“


Koncert Saše Matića će se održati u zatvorenom prostoru a karte su u prodaji. Cijena karata se kreće od 15 KM PARTER, 50 KM VIP BACKSTAGE, 70 KM VIP EXCLUSIVE. Na dan koncerta za cijena karte za PARTER mjesta će iznositi 20 KM! Karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima na: Jahorini (Termag, Vučko i Lavina), Pale (TC Tom Caffe Galerija), Istočno Sarajevo (Salon ljepote KISS), Bijeljina (Klub Frojd) ali i putem sistema kupikartu.ba online kao i na svim njihovim prodajnim mjestima u regionu.

Saša Matić je izrazio zadovoljstvo jer baš on ima tu čast da uveseli goste Jahorine za ovaj bitan događaj i dodao je: „Posebno se spremam za ovaj koncert, kao da je sarajevska Zetra ili beogradska Arena, obećavam jednu odličnu svirku i posebnu energiju. Na Jahorinu sam dolazio i ranije ali mi je ovo prvi put da pravimo koncert na ovoj predivnoj planini i zaista se radujem.“

Olimpijski centar Jahorina u saradnji sa Centrotrans A.D. organizuje i autobuski prevoz. Na dan koncerta autobus će kretati iz Istočnog Sarajeva (18:30 časova autobuska stanica); Sarajeva (18:45 časova Zemaljski muzej) i sa Pala (19:10 časova ispred Studentskih domova). Cijena povratne karte je 7 KM iz Sarajeva i 5 KM sa Pala te bih preporučuju svima da koriste ovaj vid  prevoza zbog smanjenja gužvi i olakšane organizacije.Autobuske karte je moguće kupiti ili unaprijed rezervisati na stranici Centrotrans A.D.

Predsjednik nadzornog odbora Nedeljko Elek je pozdravio sve prisutne i dodao:“Događaj otvaranje Gondole je najvažniji u istoriji Jahorine, odmah nakon Olimpijade i 1984 godine i nije bez razloga Saša izabran da nam baš on uljepša ovaj dan“. Gospodin Elek je rekao da svi radovi na svim projektima teku predviđenim tempom i da će biti završeni u dogovrenim rokovima.