XS
SM
MD
LG

Sportisti Sokoca igraju za Ivanu Bjelogrlić

Sportisti i sportski radnici prvoligaških klubova iz Sokoca pridružili su se velikoj akciji prikupljanja finansijskih sredstava za liječenje male Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva i u vikendu pred nama pokušaće da, uz pomoć sugrađana, prikupe što više novca za Ivanu.

Odbojkaški i futsal klub „Glasinac“ i Košarkaški klub „Sokolac“ u nedjelju, 24. novembra, igraju na svom parketu ligaške utakmice koje će ovog vikenda imati i humanitarni karakter. Iz pomenutih kolektiva pozivaju sve sugrađane i ljude dobre volje da dođu u Sportsku dvoranu i podrže Ivanu u najvažnijoj utakmici u životu ali i sve njih na parketu.

Humanu sportsku nedjelju na Sokocu otvaraju pionirke OK „Glasinac“ koje od 10 časova dočekuju sastav iz Han Pijeska u okviru 7. kola Omladinske lige Republike Srpske. Nakon ove utakmice na parket, od 14 časova, izlazi prvi tim odbojkašica Glasinca i igračice Drine iz Zvornika, a one će se boriti za nove bodove u Prvoj ženskoj ligi RS.

Program se nastavlja u 18 časova utakmicom Prve futsal lige RS u kojoj Glasinac dočekuje Klub malog fudbala „Brod“.

Poslednji na parket dvorane izlaze košarkaši Sokoca i Budućnosti iz Bijeljine u sklopu 7. kola Prve lige RS. Meč se igra od 20 časova i 30 minuta.

Na ulazu u Sportsku dvoranu biće postavljene kutije u koje će posjetioci moći da ostave dobrovoljni prilog za Ivanino liječenje.

„Naše utakmice su važne ali IVANINA JE NAJVAŽNIJA. Vidimo se u nedjelju u Sportskoj dvorani u Sokocu“