XS
SM
MD
LG

Šabačka Mačva u nedelju gostuje ekipi Inđije

Pred šabačkim superligašom u nedelju je novi sportski izazov u nastavku domaćeg šampionata nakon dvonedeljne reprezentativne pauze. Utakmica 17. kola Linglong Super lige Srbije u okviru kojeg Mačva gostuje ekipi Inđije, igra se od 13 sati.

Šef struke crveno-crnih, Dragan Aničić kao u utakmici osmine finala Kupa Srbije neće moći da računa na nekoliko igrača, ali minimalni poraz od ekipe Crvene zvezde pokazao je da i momci u Mačvinom dresu koji su zamenili nekoliko standardnih igrača, mogu da namuče i teške protivnike, koji važe za favorite u susretu.  

Kadrovi sa utakmice u Šapcu

Dragan Aničić: „Očekuje nas utakmica sa protivnikom koji je u sličnim problemima kao i mi. I dalje ne možemo da računamo na nekoliko momaka, ali igrači koji su ih zamenili, pokazali su da mogu da ih zamene. Nadam se da ćemo prikazati igru kao na prošloj utakmici, a da ćemo na ovoj biti efikasni u realizaciji šansi. U tom slučaju dobar rezultat neće izostati.“

Kadrovi sa utakmice u Šapcu

Prethodni susret sa ekipom Inđije koji je u Šapcu odigran u okviru 02.kola Super lige Srbije završen je remijem od 2:2 (0:1), a golove za Šapčane tada su postigli Miloš Adamović i Nikola Ašćerić.

Kadrovi sa utakmice u Šapcu

U narednom kolu pred šabačkom publikom fudbaleri Mačve će odmeriti snage sa ekipom Partizana. Veliko interesovanje publike za ovaj meč vlada već mesec dana, tako da se očekuju pune tribine i prava fudbalska atmosfera, po čemu je grad Šabac i prepoznatljiv celoj fudbalskoj javnosti. Informacije o terminu odigravanja utakmice, kao i prodaji ulaznica za ovaj meč, biće blagovremeno objavljene.

pr Ana Acan