XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 15. kola

Nema stajanja kada su Englezi u pitanju i pred nama je nova runda Premijer lige a samim tim i nova Fantazi uzbuđenja.

KRATAK OSVRT NA 14. KOLO

Moji bodovi u 14. kolu

Ja sam skupio bijednih 40 bodova i pao za oko 750 hiljada mjesta. Nejverovatno koliko u nekim stvarima nema ni sreće. Ako je negdje bilo logično da Kejn bude dobar onda je to Bormut a nije donio npta kao kapiten. Bilo je tu još promašaja. Svakako su ispoštovali KDB i Himenez sve vam je jasno. Jeste imam bodove i od Ričarlisona ali to samo Bog zna kako ih imam. Zašto ? Greškom Mareza ubacim umjesto Medisona.... Bizarnost mog igranja Fantazija je da mi je drugi tim bolji za 2,5 miliona mjesta od ovog a u ovaj više truda ulažem. Vjerovatno je to i poenta priče. Što manje pametujete, više ćete uspjeha imati.

Od predloženih igrača po gol su dali Vord Prauz i Doerti a Tarkovski ispoštovao nije.

MOJA EKIPA ZA 15. KOLO

Napravio sam ponovo tri izmjene i išao -8. Jednostavno sam odlučio rizikovati do kraja sezone pa šta bude bude. Neću odustati ali mnogo svakako ne mogu. Ubacio sam Rikarda Pereiru umjesto Aspija, ubacio sam Vord Prauza umjesto Maunta a umjesto Ričarlisona ubacio sam Pereza.

Moja ekipa za 15. kolo

Što se bodova tiče, Rajan protiv Arsenala može imati odbrana. Od Lestera očekujem CS pa sam zato stavio Sujunčua i Rikarda a Lundstrom protiv Njukasla može donijeti bodove sigurno.

U veznom redu imam dupli Siti. Marez mi je kapiten jer je izašao ranije i vjerujem da će biti starter. KDB možda neće igrati ali šta da se radi. Perez protiv Votforda može donijeti bodove kao i Prauz protiv Noriča. Mane je znao biti dobar protiv Evertona ali vidjećemo. U napadu Himenez protiv Vest Hema a Kejn na Junajted. Jesu mogući bodovi ali ne fantazija bodova.

IZBOR KAPITENA

Najbolja opcija za kapitena je vjerovatno Obamejang. Međutim, ako ga nemate, onda tražite druga rešenja. Sterling, KDB i Marez su opcije iako kažem da KDB možda neće biti starter. Od ostalih svakako su vam opcije Lesterovci, Vardi prije svih. Totenhem i Liverpul zaobići.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Lundstroma moramo svi staviti u prvi tim za ovo kolo

-Ponovo predlažem Doertija iako ga nisam stavio. Međutim, stvarno djeluje kao dobra opcija.

-Treći prijedlog je Perez. Red je da i on proradi.

SPORT DC LIGA

Prošlo kolo bilo je poslednje u mjesecu a pobjednik mjeseca je Huan Roman Rikelme i to bez zezanja. Ne vjerujem da je poznati fudbaler u pitanju ali ime je zanimljivo. On je imao 295 bodova a pet bodova manje imao je Janko Radović.

Tabela lige za novembar

U ukupnom poretku prvo mjesto drži Nikola Brđan sa 857 bodova. Todorov je drugi sa 848 bodova a Kovač ima 843 bodova.

Ukupna tabela lige

Kolo kreće večeras od 20:30h pa požurite sa izmjenama.