XS
SM
MD
LG

Višegrad ''došao'' do polufinala

Višegrad, turnir

Odigrani su četvrtfinalni susreti na  tradicionalnom Božićnom turniru – Višgerad 2020 i poznati su polufinalisti.

 Ponovo su gledaoci u dvorani pokraj Rzava gledali lepe futsal predstave. Po svemu prikazanom, ovaj turnir je po kvalitetu i organizaciji sigurno jedan od najboljih u proteklih 26. godina.

U prvom susretu ekipa „Limo - Čačka“ je deklasirala mlade fudbalere „Drine HE“ koji su istini za volju dali svoj maksimum,  u takmičenju po grupama. Za njih je  veliki uspeh bio i plasman u završnicu, u kojoj su doživeli  ubedljiv poraz od 10:1.

Prava drama odvijala se u meču između Kafe „London“ i Pekare „Pereca“. Užičani su do  pred kraj susreta imali vođstvo od 2:0 ipak igrači “Pereca“ se nisu predavali četiri minta pre kraja su smanjili rezultat, a u poslednjim trenucima utakmice  stigli i do izjednačenja. Usledilo je izvođenje penala, a sretniji i spretniji su bili igrači „Londona“ i obezbedili put u polufinale.

“Energreen „ je nakon prave rovovske borbe uspio da savlada žilavi sastav „Kafe bara“Upitnik“ a „E - Sport“ i „Biomlek“ su vodili prava“ futsal  rat „. Odlične sudije ovog duela Pejić i Skoko  su  pokazali  i dva crvena i pet žutih kartona,  ali je na kraju ekipa iz Istočnog Sarajeva stigla  do pobede od 3:0 i po prikazanoj igri istakla glavnu kandidaturu za pobednika turnir.

Rezultati četvrtfinalnih utakmica i strelci:

„Limo - Čačak“(Višegrad) - FK „Drina HE“( Višegrad )10:1 (Živković 3, Đorđević 2, Božić 2, Dabić 2,  Nikolić -Zeković)

Kafe“London“ (Užice) - Pekara „Pereca (Višegrad) 2:2 penalima 6:5 (N. Ivanović, Marić – Nedeljković, Petrović- iz penala Kostić, N. Ivanović, Vukotić, Marić -Rosić, Pešić, Nedeljković)

„Energreen“ (Višegrad) - Kafe bar „Upitnik“ Rogatica 2:0

(Pljevaljčić, Milović)

„E - Sport“(Istočno  Sarajevo) -„Biomlek „ (Priboj) 3:0

(Vitković, Bjeloš, Ćeha)

U polufinalnim susretima se sastaju:“Limo-Čačak (Višegrad) -  Kafe „London“(Užice) i  „Energreen“ Višegrad -„E-Sport“ (Istočno Sarajevo)