XS
SM
MD
LG
06.01.2020 Administrator DC

Darko Lazić na Jahorini

Na konferenciji za medije koja se juče, 4.1.2020. godine, održala na vrhu Jahorine u Olimpijskom baru najavljen je spektakularan provod za doček Pravoslavne Nove godine uz koncert Darka Lazića i Nikoline Kovač. Koncert će se održati u zatvorenom prostoru na Poljicama sa početkom u 20 časova a gosti Jahorine će imati priliku da dočekaju Novu godinu uz dobru žurku za koju su zaduženi upravo poznati pjevači Darko Lazić i Nikolina Kovač. Na konferenciji je saopšteno da je već do sada prodato 1.800 karata a svi koji još uvijek nisu kupili svoje karte mogu to učiniti po cijeni od 15 KM za parter i 50 KM za VIP pozicije.

Pjevač Darko Lazić rekao je da je na Jahorini prvi put i da mu je drago što će biti dio organizacije za doček pravoslavne Nove godine."Maksimalno ću se potruditi da napravim dobru atmosferu i da svi budu zadovoljni. Pružiću dobru energiju, dobru pjesmu. Publika koja mene sluša voli pravu narodnu pesmu i to ću pjevati", izjavio je Lazić.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevnaić rekao je:“ Pozvao ih sve da kupe svoje karte na vrijeme jer do sada smo organizovali na Jahorini više od 10 koncerata ovog tipa i za gotovo svaki su karte bile rasprodate par dana pred sam koncert. Za sve koji dolaze bitna informacija je da će se koncert održati u zatvorenom prostoru, u hali sa grijanjem te ne moraju brinuti o hladnoći i planinskim uslovima. Hvala još jednom svima, siguran sam da nas očekuje veliki spektakl ispunjen najvećim te da će Darko na sebi svojstven i emotivan način razveseliti sve naše goste. Zaista nam je drago jer će Darko pjevati upravo na Jahorini i nadamo se da će baš ova planina biti destinacija koju će rado posjećivati.“

U narednom periodu na Jahorini se očekuju i nove snježne padavine što će rezultirati još boljim uslovima za skijanje i u planu je puštanje dodatnih ski staza i instalacija u pogon za skijaše.