XS
SM
MD
LG

Božičić u Gani

Slaviša Božičić

Iskusni fudbalski stručnjak Slaviša Božičić koji  je sa dosta uspeha vodio veliki broj  klubova na prostorima Srbije  i BiH (Republike Srpske kao i  Federacije ) otputova je za Afriku tačnije u Ganu, gde će u narednoj sezoni voditi prvoligaša King Fajsal Babies.

Božičić je u protekloj jesenjoj sezoni prvo bio na kormilu Superligaša Radnika iz Surdulice, a potom zeničkog Čelika, člana bh elite.

-Moram istaći da sam se na korektan način rastao i sa Surduličanima kao i sa Zeničanima.U Čeliku su mi ponudili da produžim ugovor,  ali stigla je primamljiva ponuda iz Gane koja se ne odbija. Prvenstvo u Gani je počelo pre dvadesetak dana, odigrana su tek dva kola u kojima je moj novi klub nažalost doživio poraze. Radi se o klubu koji ima tradiciju i standardan je član  Superlige Gane, koja je ujedno jedna od najboljih u Africi. Sledi mi rad na duže staze ,potpisao sam ugovor za tekuću sezonu sa mogućnošću produžetka. Inače već sam se upoznao sa ekipom i igračkim kadrom, imaju kvalitet brzi su, marljivi, vredni i mislim da možemo ostvariti zacrtane ciljeve, zaključio je Božičić