XS
SM
MD
LG

Trijumf Zvezdinih navijača

Udrženje navijača Crvene zvezde

Bijeljina. Završena je Zimska liga 2020 u malom fudbalu u organizaciji Gradske boračke organizacije.

Opšta ocjena je da je sama organizacija imala dosta propusta, počevši od malog broja učesnika seniorskih ekipa, kao i drugih ekipa  u drugim kategorijama, alije  i posjeta bila ispod očekivanja.

Pobjednik u seniorskoj konkurenciji je ekipa Udruženje navijača Crvene Zvijezde koja  je u finalu bila bolja od ekipe " Peđa Buha" pobijedivši rezultatom 1:0.

Pobijednik je opravdao ulogu favorita, a strelac pobjedničkog gola bio je  Mirko Marinković. On je i najbolji strelac turnira. Pobjedničkoj ekipi pored pehara je pripala i novčana nagrada u iznosu od 7.000 KM.

Drugoplasiranom je pripala nagrada u iznosu od 1.000 KM. Nagrade ima je uručio gradonačelnik Mićo Mićić.

U borbi za 3 mjesto Peri gastro je bio uspješniji od ekipe Beli Anđeo pobijedivši  sa 3:1.

Najbolji igrač turnira je Davor Arnautović iz pobjedničke ekipe, a najbolji golman Dragan Savić iz drugoplasirane ekipe.

U konkurenciji klubova Sloga 2 iz Gornjeg Crnjelova  je u finalu bila bolja od Ljeskovca pobijedivši sa 1:0 i tako pored pehara dobila je i novčanu nagradu od 1.500 KM. Treće mjesto je  je pripalo Slogi 94 koja je bila bolja od Sloge Junajted pobijedivši sa 11:10 nakon izvođenja penala, pošto je u regularnom toku bilo 3:3.

Rezultati finalnih utakmica kod mlađih kategorija:

Pioniri: 

Geneks (Zvornik) - Radnik 2 2:0

Kadeti: Alfi – Mladost (Ugljevik) 1:0

Juniori:

Kafe  Sinrise -  Kvatro kum 3:1