XS
SM
MD
LG

U čast Bogojavljenja

U organizaciji Udruženja sportskih veterana Sandići – Brčko u subotu, 25. januara 2020. godine biće održan jedanaesti međunarodni turnir u malom fudbalu u sali Ekonomske škole u Brčkom sa početkom u jedanaest časova.

Kao i svake godine u Distruktu Brčko okupiće se veterani iz Republike Srpske i Srbije, a sponzori održavanja ovog tradicionalnog skupa su Vlada Republike Srpske, Vlada Brčko distrikta i Srpska pravoslavna crkva. Na ovom Bogojavljenskom fudbalskom okupljanju upriličenom na jedan od najvećih svetaca u Srpskoj pravoslavnoj crkvi nastupiće šest ekipa: Radio-televizija Republike Srpske (Banjaluka), Vojno-medicinska akademija (Beograd), ADA Beograd, Loznica, Udruženje veterana Političari (Brčko) i Udruženje sportskih veterana “Šantić”.

-Za ovo takmičenje i turnir vlada veliko interesovanje, a naša želja je da iz Brčkog u svet pošaljemo slike ljubavi, druženja i proslave Bogojavljenja, praznika Srpske pravoslavne crkve. Hvala svima koji su podržali ovu akciju, a mi organizatori ćemo nastojati da ona večno i beskonačno traje – rekao je u ime organizatora Goran Tadić.