XS
SM
MD
LG

Umorni i bez energije (video)

Crvena zvzeda

Nakon susreta Crvene zvezde sa Albom i poraza u Areni 84:95 (22:21, 21:18, 19:23, 17:17, 6:15) trener Dragan Šakota je rekao:

’’Očekivali smo tešku utakmicu, podsećam drugu u samo dva dana. Imali smo u finišu šansu za pobedu, ali tako je kako je. Igrali smo sa manjkom energije’Igrač odigra slabo i to je za kritiku. Ne bežimo od toga da smo je odigrali slabo u završnici, a na neki način treba da budemo zadovoljni u prvom poluvremenu bez obzira što smo na početku primili naivno neke koševe. Ne možete ili ne želite da shvatite da smo mi ostali bez snage i energije u završnici. Nemamo benzina i ne ide auto. Žalgiris je imao četiri dana, a Alba tri dana do utakmice i lagan put iz Atine. Drugi pristup. Nama nedostaju igrači i fali nam energije. Ulazimo u analizu da li je neko slabo igrao. Da pitamo Lazića što je uopšte igrao? Imao je temperaturu, nije ni trebalo da igra, ali je morao.  Sve bi bilo drugačije da smo imali Kuridžu i Davidovca sa nama’’

’’Mi nismo ekipa koja ne igra odbranu, a pogledajte poslednje dve utakmice. Oni su bili svežiji, imali su veću snagu. Hteli smo, razgovarali smo, želeli smo da izvučemo sve pod nas. Nas je ova dupla nedelja pokosila, ne samo zbog umora, već i zbog povreda. Igrali smo bez streč četvorka zbog povreda. Boriša koji je još uvek mlad i naivan da se nosi sa Sikmom, a Gist silom prilika igra četvorku. Perperoglua smo i svi zaboravili da je povređen, Davidovac koji može da pokrije tu poziciju povređen i Kuridža’’ rekao je trener crveno-belih na konferenciji za medije.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak dočekuju Cibonu u utakmici 16.kola ABA lige u hali “Aleksandar Nikolić”.

Izvor: KK Crvena zvzeda