XS
SM
MD
LG

Policajci slavili u Mrkonjić Gradu

KMF Policajac

MRKONjIĆ GRAD - Pobjednik 14.Turnira u malom fudbalu u Mrkonjić Grad, koji se organizuje povodom obilježavanja Dana opštine je ekipa KMF Policajac. Banjalučani su u finalnoj utakmici sa 2:0 savladali SU Drinić.

Za najboljeg igrača turnira  proglašen je Almendin Bundavica iz pobjedničke ekipe, a najbolji golman je Ismail Vrabac iz ekipe SDU Drinić, najbolji strijelac je Dragoslav Vučić iz ekipe KMF Policajac.

Kod veterana pobjednik je ekipa AM Sport Banjaluka, a kod juniora Transport Rosić Mrkonjić Grad.

Na turniru je učestvovalo četrdeset ekipa, u četri kategorije iz mrkonjićke i susjednih opština.

Fudbaler ekipe  Miloš Gajić zadovoljan je organizacijom i kvalitetom turnira.

SU Drinić

-Organizovanje ovakog turnira je veoma značjana za naš grad, ali i za omladinu. Naravno i za popularizaciju fudbala. Igram fudbal u Slobodi. Volim fudbal, ali moj prioritet je škola - kaže Gajić.

Slično priča i Eldin Hažbić koji  fudbal ternira u Krupi.

-Velika je inspiracija igrati pred prepunom dvoranom. Da publici pokažeš sve što znaš. Rodom sam iz Mrkonjića, ali živim u Ključu. Fudbal treniram u ekipi Krupa iz Krupe na Vrbasu. Vjerujem da ću uspjeti ostvariti značajnu fudbalsku karijeru - kaže Hažbić.

Direktor JU KSC „Petar Kočić“ Boro Boškić, kaže da je na turniru učestvovalo četrdeset ekipa, raspoređenih  u četiri kategorije.

-Ove godine sa opštinom Mrkonjić Grad smo uspjeli obezbijediti značajan nagradni fond. Riječ je o 10 hiljada maraka, što naš turni svrstava u red vodećih u regionu. Imamo želju da turnir preraste i u međunardoni - rekao je Boškić.

 

AM Sport - Veterani