XS
SM
MD
LG

Na Jahorini 35 centimetara novog snijega

Zimska čarolija na olimpijskoj planini Jahorini se nastavlja sa 35 cm novog snijega koji je intenzivno padao toku prethodna dva dana. Nove snježne padavine dodatno su poboljšale uslove za skijanje i uljepšale boravak svih gostiju ove olimpijske planine. U narednom periodu na Jahorini se očekuje dobro skijanje i još bolja zabava.

Povodom obilježavanja godišnjice Olimpijskih igara koje su ostavile veliki trag u istoriji Jahorine, za vikend posjetioce ove planine očekuje  smijeh i zabava uz stand up komediju Ero sa ovoga svijeta u izvođenju Željka Ninčića. Kultni likovi iz poznate Audicije - Marinko Ćutuk i Veseli će sa početkom u 21:30 časova u hotelu Vučko na Jahorini prirediti noć za pamćenje a svi zainteresovani svoje karte po cijeni od 10 KM mogu kupiti u hotelu Vučko kao i na prodajnim mjestima Olimpijskog centra Jahorina na Poljicama i Ogorjelici.

Samo dan nakon predstave, 9. februara će sa početkom u 17 časova uslijediti  „International Cigar Lopar & Whisky night". Ovaj nesvakidašnji događaj je zamišljen kao vecernji luxury event u zimskoj planinskoj idili, smješten u toplom i modernom ambijentu Olimpijskog bara na vrhu Jahorine, uz adekvatnu muziku i ketering.

Dogadjaju ce prisustvovati Sanja Lopar koja dolazi iz Ženeve sa svojim programom prezentacije, kao prva i jedina dama u Evropi, porijeklom Sarajka, vlasnica luksuznog brenda cigara Lopar International.

Iz Olimpiijskog centra Jahorina su pozvali sve da ih posjete u narednim danima i uživaju u svemu što Jahorina nudi u toku zimskih mjeseci.