XS
SM
MD
LG

Football Arena i Bijeljina ugostili više od 500 dječaka

U organizaciji OFK United iz Bijeljine prethodnog vikenda je u ''Football Areni'' održan prvi ''Bijeljina kup 2020".

Na turniru je učestvovalo više od 40 ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine i Srbije, a takmičili su se dječai rođeni 2009. i 2011. godine.

Organizatori turnira Boriša Bodiroga i Miodrag Ivanišević, sa svojim saradnicima i ostatkom organizacije, su ponosni što su uspjeli organizovati jedan ovako masovan turnir u Bijeljini.

- Drago mi je da je u mom gradu organizovan jedan ovakav turnir i što sam ja dio te organizacije. Svi koji su došli na njega imali su pohvale za organizaciju i zadovoljni su što su dio jednog ovakvog turnira. Volio bih da i svi ostali sportski radnici u BiH razgraniče svoje ciljeve i dječije ciljeve, da roditelji manje čitaju novine i gledaju Youtube, a da djeci pružimo djetinjstvo, ljubav radost, a ne pritisak koji ne može ni osoba od 20 godina da podnese, a kamoli dijete od osam ili deset godina, rekao nam je Boriša Bodiroga, dobro poznato ime našeg fudbala i nosilac UEFA trenerske licence.

U konkurenciji dječaka do 2009. godine, pobjedu je odnio bijeljinski Zenit, dok je u konkurenciji 2011, najbolja bila Škola fudbala Sarić iz Beograda.