XS
SM
MD
LG

Vučić debitovao za Voždovac i postigao pogodak

Nemanja Vučić pristigao je ove zime iz novosadske Vojvodine kao veliko pojačanje Zmajeva koje treba da na levom boku pojača konkurenciju u nastavku sezone. Nije tajna da je dolazak u Voždovac bio njegova velika želja, kao i da je on bio primarna meta uprave kluba, a već u prvom meču pokazao je koliko će značiti timu.

Vučić je bio strelac za naš tim u meču protiv Mladosti iz Lučana, u kojem nažalost Zmajevi nisu uspeli da bodove sa zapada Srbije donesu na “krov”. Samo je 10 minuta bilo potrebno Vučiću da se nakon ulaska na teren upiše u strelce.

Novopridošli Zmaj je istakao zadovoljstvo zbog prvog gola, ali istakao žal zbog nepovoljnog rezultata.

– Naravno da sam srećan zbog gola, ali u isto vreme i tužan zbog krajnjeg rezultata utakmice. Ne želim da tražim alibi, ali teren je bio u jako lošem stanju što nas je onemogućilo u tome da ispunimo naš plan igre i radimo sve ono što smo uvežbavali. Mislim da bi rezultat bio drugačiji da su bili bolji uslovi za igru. – konstatuje Vučić.

Uslediće opsežna analiza svega što se u subotu dogodilo u Lučanima i naravno da će fudbaleri sa stručnim štabom raditi na tome da se isprave sve greške u narednim susretima.

– Predstoji nam opsežna analiza kroz koju ćemo pokušati da uočimo i ispravimo sve greške jer nas nova utakmica očekuje već u petak na našem stadionu, i želimo da se najbolji način predstavimo našim navijačima prvi put u ovog godini. Siguran sam da će ova ekipa postići sjajne rezultate jer imamo sjajan igrački kadar. – završio je Vučić.

Prvi meč na našem krovu u 2020. godini očekuje nas u petak kada nam u goste dolazi ekipa Spartaka iz Subotice. Početak meča planiran je za 17:30 časova, uz direktan prenos na kanalu Arena Sport.