XS
SM
MD
LG
23.02.2020 Administrator DC

Jahorina pokazala humanost

Jahorina, Trka za život

Danas je na Jahorini uspješno realizovana treća po redu zimska humanitarna „Trka za život“. Na trci je učestvovalo 57 takmičara i prikupljeno je 15.500 KM koje su opredjeljene u humanitarne svrhe, za pomoć u radu udruženjima Sunce sa Pala i Srce za djecu iz Sarajeva.

Pobjednici trke u dječijoj kategoriji su Novak Đerić, Mark Sakser i Denis Bulatović. U kategoriji odraslih u ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Helena Bojanić, drugo Jelena Jovanović, a treće Anja Šljivić.

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Strahinja Đokanović, drugoplasirani Vlado Lučić i trećeplasirani Goran Bajić, dok su najbolji border i borderka Novak Žiga i Laura Arzenšek.

Humana strana Jahorine iskazana je u potpunosti kada se jahorinskim padinama spuštali skijaši i borderi sa jednim, zajedničkim, ciljem a to je podrška života i širenje pravih ljudskih vrijednosti ljubavi, dobrote i humanosti. Jahorinske staze su bile prepune i onih koji su svoju podršku dali kupovinom posebno dizajniranih majica i medalja humanitarne „Trke za život“. Pored takmičenja za odličnu atmosferu i dobar provod je bio zadužen fenomenalni OK band.