XS
SM
MD
LG

NIkola Anđelković ponovo na raspolaganju Inđiji

Nikola Anđelković ponov o u stroju

 

Povreda ružna prošlost

  Utakmica 3. kola Linglong Super lige, Inđija – Napredak, odigrana 3. avgusta 2019. godine nije ostala u lepom sećanju Nikoli Anđelkoviću, koji je zbog povrede morao napustiti igru. Do tada, na terenu nije bio samo kada je morao pauzirati zbog kartona.

  - Morao sam, potom, na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata – kaže Anđelković - Sve je proteklo dobro i par dana po izlasku iz bolnice počeo sam sa laganim vežbicama, kao i individualni rad sa profesorom Dejanom Javorcem, koji mi je tada mnogo pomogao, te mu se ovim putem zahvaljujem. Za koji dan se priljučujem ekipi i nadam se da ću se kroz treninge i maksimalno zalaganje, nametnuti šefu Aleksandru Janjiću. Spreman sam pomoći Inđiji da ostvari svoj cilj, a to je opstanak u najelitnijem takmičenju, što ovaj klub po svemu zaslužuje. Uostalom, to je najbolji način da se odužim klubu za sve što je učinio da mi pomogne, kada je bilo najteže.

  Ljubitelji fudbala u Inđiji dobro pamte igre Anđelkovića i njegov učinak na pozicijama desnog beka i desnog krilnog napadača i veruju da će tako biti i ovog proleća.